A férgek ellen allergia

Az orvostudomány már évek óta vizsgálja a férgek gyógyító hatását, és ez elképesztő eredménnyel járt. Eddig azonban a férgeknek nincs jó hírnevük. Undorító, csúszós teremtményeknek tartják őket, és sokan paraziták, amelyek a gazdatesten élnek vagy a testükben élnek. A piócák szeretik Bactefort megenni a haldokló sebhúst, a galandférgek átfúrják az emberi bél tartalmát, és pár gél schmarotzen-t, például a véráramba.

Sok tudós úgy véli, hogy az ilyen lények jó dolgokat tehetnek az orvostudományban - még az allergiák ellen is.

Az ötlet, hogy parazita férgek elnyomhatják az allergiás reakciók, mint az asztma vagy szénanátha elvben egy régi kalap, mondja Brunello Wüthrich, vezetője az allergia állomás az Egyetemi Kórház Zürichben. Így a kezelés A alaposan morajló filippínók Amerikában, azt találták, hogy Bactefort (http://magyaregeszseg.eu/bactefort-magyar/) eltávolítása után a paraziták szenvedtek, mint a szénanátha és más allergiás panaszok, mint az orvosok.

Christian G. Meyer tropical medicine Hamburgban (https://femina.hu/egeszseg/allergia_gyogyszer_nelkul/) majd megerősítette ismét a tézis, hogy a magas higiéniai szintje nyugati ipari országok részben felelős a magas arány az allergiás reakciók.

Németországban a lakosság körülbelül 30% - a allergiás az állati szőrre, fémekre, élelmiszerekre stb. Az ürülékkel, szennyezett ivóvízzel és mosdatlan étellel való folyamatos érintkezésük, valamint a parazitákkal való fertőzöttség eredménye tűnik az oknak.

 A legegyszerűbb megoldás most az lenne, ha a csecsemőket férgekkel etetnénk. De sajnos ez nem ilyen egyszerű. A trópusi orvosok rámutattak, hogy a fejlett országok népességének immunrendszere különbözik a harmadik világ országainak népességétől. Specifikus immunreakciók a paraziták lehetnek az eredmény. A kutatás következő lépése az, hogy maguk vizsgálják meg a parazitákat, és derítsék ki, hogy lehetséges-e az allergia elleni gyógyszer kifejlesztésének megközelítése. Kíváncsi lehetsz.